Obradović u napadu na 10. titulu EL u Beogradu: SVAKI SEKUND PROVEDEN U SRBIJI JE DRAGOCEN!

Autor:

Sport

10.05.2018

12:10 >> 12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea od 18. do 20. maja brane trofej Evrolige osvojen prošle sezone, a trener Željko Obradović želi da se u svojoj zemlji okiti desetom titulom evropskog prvaka u karijeri.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Obradović: Fokusiran sam na Žalgiris, idemo u pravom smeru

- Vrlo sam srećan što ćemo igrati u Beogradu. Igra se u mojoj državi, van koje radim skoro 25 godina. Svaka sekunda koju mogu da provedem u Srbiji je značajna. Zbog toga je ovaj fajnal-for poseban. Srbi razumeju košarku. Znam da ćemo imati mnogo navijača, ali isto je sa ostalim klubovima. Ipak, u dvorani će biti dosta mojih prijatelja - rekao je Obradović.

Na putu do titule igrači kluba iz Istanbula prvo će morati da eliminišu apsolutni hit ove sezone u Evroligi, Žalgiris iz Kaunasa.

- Fokusiran sam samo na polufinale protiv Žalgirisa. Ništa više. Ključno je bilo da razumemo da su Judo i Bogdanović otišli, da imamo petoricu novih igrača... Sada smo zadovoljni. Krećemo se u pravom smeru - istakao je srpski stručnjak.

Obradović je tokom prebogate trenerske karijere trenirao i neke igrače koji sada vode svoje klubove na F4 Evrolige.

- Srećan sam što su svi tu. Nije iznenađenje za mene što je Šarunas u ovoj poziciji. Verujem da vi dobri igrači imaju šansu da postanu odlični trener, samo je pitanje vremena i prilike koju imaju - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading