Ratnici u finalu Zapada!

Autor:

Sport

09.05.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa plasirali su se u finale Zapada u kome ih čeka serija sa Hjuston Rokitsima. Za Nju Orleans Pelikanse ova sezona je završena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Golden Stejt je seriju polufinala zapadne konferencije protiv Nju Orleansa završio u petom meču u kome je slavio sa 113:104.

Golden Stejt je u odlučujućem meču serije predvodio Stef Kari sa 28 poena, sedam skokova i osam asistencija. Pratio ga je sa četiri poena manje Kevin Durent koji je dodao i šest skokova i sedam asistencija. Klej Tomson doda je 23 poena, a Drejmond Grin je zabeležio dabl - dabl sa 19 poena i 14 skokova. Jedna asistencija ga je delila od tripl - dabl učinka.

U Nju Orleansu je najbolji bio Entoni Dejvis sa 34 poena i 19 skokova. Džru Holidej je zabeležio tripl - dabl sa 27 poena, 10 skokova i 11 asistencija, a Nikola Mirotić je meč završio sa 12 poena, sedam skokova i jednom asistencijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading