TOPIĆ SA SEVERA NA TRENERSKU KLUPU

Sport

09.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na klupama večitih košarkaških rivala tokom prethodnih godina sedeli su razni živopisni, ponekad i bezobrazni i prepotentni treneri, a sada je stigao neko potpuno drugačiji - Milenko Topić (49)! Dve krajnosti krase novog kormilara Crvene zvezde - na Marakani je vatreni pristalica, a ostalim danima skroman i nenametljiv čovek!

RepublikaFoto: Starsport
Novi početak: Feldin i Topić

ROBI U SEĆANJU

Otkako je nasledio Dušana Alimpijevića na klupi šampiona Srbije, internetom su počele da kruže fotografije na kojima se vidi Top na severnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana 1a, a "Delije" su ponosne što je jedan od njih.

- Zagledali su me često kada me vide na severu, ali sada su se navikli. Sezonsku kartu sam kupovao i za košarku i za fudbal, nikog nisam zvao da mi obezbedi mesto u loži. Dođem sa svojim starim prijateljima i uživamo - otkrio je Topić.

Nisu mu strani ni odlasci na gostovanja...

- Istina je, putovao sam gde i klub, podržavao ih i van našeg stadiona. Mnogo sam vezan za Zvezdu, a ono što me je najviše pogodilo jeste kada je Robert Prosinečki otišao sa mesta trenera fudbalskog kluba.

RepublikaFoto: Promo foto
Milenko Topić na "Marakani"

PODIĆI ODGOVORNOST

Topić se osvrnuo i na aktuelnu situaciju u klubu pred današnji meč osmog kola Košarkaške lige Srbije protiv Borca (18.00), od kog je nedavno poražen. Prošlog leta došao je sa Alimpijevićem u klub, a sada ga je ispratio.

- Žao mi je što pod ovakvim okolnostima dolazim na mesto prvog trenera. Imali smo ideju da ćemo ovo odraditi zajedno do kraja. Što se tiče moje igračke karijere, sve to sada pada u vodu i nije više važno. Moramo da popravimo odnos prema igri, da podignemo odgovornost, da svi shvate težinu dresa koji nose. Bez velikih reči, samo rad - zaključio je Topić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading