SJAJNA PRIČA: Kako je jedan Miškov tvit odveo Jokića u NBA ligu

Autor:

Sport

08.05.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je postao velika NBA zvezda. Najbolji je igrač Denvera i od njega se tek očekuje da pokaže koliko može. Za njegov odlazak u Ameriku zaslužan je jedan tvit njegovog agenta Miška Ražnatovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Moderno vreme donosi i moderne tehnologije. Sada je jedna objava na društvenim mrežama dovoljna.

- Tviter je imao vrlo važnu ulogu u dovođenju Jokića u NBA. Igrači koji nemaju 22 godine, kada se prijave za draft imaju mogućnost da se u jednom trenutku povuku. Jokić do poslednjeg dana nije imao garancije da će biti draftovan i ja sam ujutru stavio tvit da se Jokić povlači sa drafta, ali nisam poslao pismo jer sam imao još 18 sati. Amerikanci su loše reagovali, zvali su i govorili "nemoj, zašto..." Rekao sam da neko mora da obezbedi garanciju. Denver je tri, četiri sata pre isteka roka rekao da daju garanciju za mesto 41 i Jokić je ostao. Pre deset godina ja ne bih nikako imao mogućnost da za 30 sekundi obavestim 30 NBA timova- objasnio je Ražnatović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jokića sada čeka milionski ugovor, nekada je potrebno i malo sreće, ali i dobar agent kao što je Ražnatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading