Ljulj pred F4 Evrolige: BEOGRAD JE LUD KOŠARKAŠKI GRAD!

Autor:

Sport

08.05.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Reala Serhio Ljulj izneo je svoja očekivanja za sajt Evrolige pred održavanje finalnog turnira u Beogradu.

Ljulj nestrpljivo čeka duele u Beogradu

Ljulj, koji je punih osam meseci bio van terena zbog povrede kolena, vratio se u četvrtfinalnoj seriji protiv Panatinaikosa i pokazao da će biti veliko pojačanje za tim Pabla Lasa u beogradskoj "Štark areni".

Realov šuter je izjavio da jedva čeka polufinalni meč protiv CSKA u našoj prestonici.

- Veoma sam srećan što sam se vratio i što je ekipa uspela da se plasira na fajnal for. To je bio jedan od naših ciljeva na startu sezone, koji smo i ispunili. Zahvalan sam navijačima koji su me podržavali, kao i svima koji su omogućili da se vratim na teren. Da nije bilo njih ne bih mogao da igram i uživam u košarci - rekao je Ljulj.

On je rekao da će duel protiv Moskovljana biti najteži u sezoni za njegov tim.

- Protiv CSKA će biti težak meč, veoma zahtevan. Oni imaju sjajan tim, koji je dominirao regularnim delom sezone. Snažni su, atlete, odlični u odbrani. Moramo da odigramo veoma dobro da bismo došli do još jednog finala Evrolige. Igranje na fajnal foru je posebno samo po sebi. Sve se odigrava u tri dana - polufinale i finale. Ti trenuci su zaista posebni. Ove godine igramo u Beogradu, gradu koji je lud za košarkom. Srpski navijači vole košarku i siguran sam da ćemo igrati u sjajnoj atmosferi. Pred nama je najvažniji trofej u sezoni i mi moramo da budemo spremni - dodao je Serhio Ljulj.  

Fajnal-for Evrolige na programu je od 18. do 20. maja u Beogradu, a drugi polufinalni par čine Fenerbahče i Žalgiris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading