Čanak pred Vojvodinu: POKAZALI SU DA SU NEZGODNI, OPREZNO U NOVOM SADU!

Autor:

Sport

03.05.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi krug takmičenja u grupi A košarkaške lige Srbije Partizan počinje gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu. Iako crno-beli nose ulogu favorita, trener Nenad Čanak poziva na oprez imajući u vidu prvi meč ovih rivala u "Pioniru".

RepublikaFoto: Starsport
Čanak: Naš kvalitet moramo da pokažemo i na parketu

Crno-beli su tada slavili rezultatom 90:67, ali je Vojvodina pokazala da upornošću i maksimalnim zalaganjem može da se opasno približi ekipi iz Humske.

Dobra vest pred ovaj susret jeste i povratak u tim kapitena Novice Veličkovića.

- Pet utakmica je za nama, još pet je ispred nas do kraja ovog ligaškog dela prvenstva. Vojvodina nam je u Beogradu pokazala da ume biti nezgodan rival i sa tom mišlju idemo u Novi Sad. Imamo prednost u visini na svim pozicijama, kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazivali neke oscilacije u igri koje moramo da svedemo na najmanju moguću meru - naglasio je Čanak, a prenosi klupski sajt.

Očekuje se da i mladi bek Aleksandar Aranitović pokaže uspon forme.

- Igramo u ritmu gde je utakmica na svaka tri dana i gde nema puno vremena za odmor i pripremu. Ipak, naša je obaveza da uvek budemo na svom maksimumu i da ne dovodimo sebe u nezgodne situacije tokom utakmice. Favoriti smo, ali to moramo i da dokažemo na terenu - istakao je Aranitović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading