Džejms pred Toronto: NE MOGU DA RAZMIŠLJAM NIŠTA, IZGOREO SAM OD UMORA!

Autor:

Sport

30.04.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Klivlenda, verovatno i čitave NBA lige, Lebron Džejms postigao je u sedmom meču protiv Indijane 45 poena i tako praktično sam odveo tim iz Ohaja na polufinalne duele protiv Toronta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms nosio svoj tim do pobede nad Indijanom

On je posle meča rekao da je jako iscrpljen od serija sa Pejsersima i da jedva čeka da ode kući i odmori se pred start polufinalne serije.

- Spaljen sam od umora trenutno. Ne mislim uopšte o Torontu do sutra. Spreman sam da idem kući, umoran sam i želim da idem da se odmorim - kazao je Lebron Džejms koji je u poslednjem  meču igrao 43 minuta, dok je u celoj seriji prosečno na parketu provodio 41 minut.

- Bila je ovo veoma teška serija. Indijana nas je namučila kao niko u čitavoj sezoni. Oni su baš dobra ekipa - dodao je "kralj".

Džejms je u sedmoj utakmici igrao prvih 35 minuta bez prestanka, da bi onda otišao u svlačionicu tokom meča zbog jakih grčeva i bolova u mišićima. Klivlend je savladao Indijanu na kraju rezultatom 105:101.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading