Čovićev žestok odgovor predsedniku Budućnosti!

Autor: Blic sport

Sport

29.04.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek podgoričke Budućnosti Dragan Bokan govorio je za Radio televiziju Crne Gore o tome šta sve klub treba da preduzme kako bi se takmičio u Evroligi, a nije zaboravio da još jednom uputi strelicu ka Crvenoj zvezdi i njenom predsedniku Nebojši Čoviću.

RepublikaFoto: Starsport
Čović: Puno sreće u Evroligi, ako do nje uopšte dođete

Međutim, nije dugo trebalo prvom čoveku crveno-belih da odgovori Bokanu. On je u izjavi "Blicu" oštro opleo po predsedniku Budućnosti i još jednom podsetio na neregularnosti u finalnoj seriji ABA lige.

- Za razliku od Dragana Bokana, čoveka bez smisla za humor, sarkazam i šlif, nama je veoma jasno kako i zbog čega za sada ne igramo Evroligu. Na sve marifetluke koje je Bokan pravio tokom sezone 2017/2018, ukazivali smo više puta. Naravno, ukazivaćemo i dalje kako se opet ne bi dogodilo da novokomponovani košarkaški radnici, željni društvenog statusa, a možda i potencijalni kandidati za gradonačelnika Podgorice, ne birajući sredstva dolaze do navodnog uspeha i time obmanjuju javnost - kazao je Čović za "Blic".

Budućnost je u finalu plej-ofa ABA lige savladala Crvenu zvezdu mt:s sa 3:1 u seriji i tako stekla pravo da se naredne sezone takmiči u Evroligi.

- Puno sreće prvo u pripremi uslova za Evroligu, a onda i u samom takmičenju ako do njega uopšte i dođete, ali verujem da će Čelebići uspeti. Biće vam potrebno jer tamo ne igraju Rems i kompanija, a i ne prolaze više trikovi sa nameštanjem takozvanih 'plesačica' koje se podmeću sudijama za noćne zabave nakon prevelikog opterećenja 'deljenjem pravde' na utakmicama Budućnosti u Podgorici. Znači, kod Evrolige vam neće proći prostitucija i seksualni delikti za namirenje sudija u noćnim klubovima poput 'Afrodite' u Podgorici - dodao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading