(VIDEO) Žalgiris razbio Olimpijakos i došao na pobedu od F4!

Autor:

Sport

24.04.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još korak fali ekipi Žalgirisa da obezbedi plasman na F4 u Beogradu u Evroligi, pošto su poveli sa 2:1 u pobedama nakon što su pred svojom publikom savladali Olimpijakos 80:60.

RepublikaFoto: euroleague.net
Spanulis i Micić u duelu

Gosti iz Grčke su bolje otvorili duel, ali je Žalgiris uhvatio priključak krajem prve i početkom druge četvrtine. Tada je usledila serija od 12:0 kojom su Litvanci najavili pobedu. Olimpijakos je uspeo da uhvati rezultatski priključak posle petnaestominutne pauze, da bi Jankunas poveo novi nalet i utakmica je prelomljena. 

Jankunas je završio sa 13 poena (5-5 za dva) i 6 skokova, ali je najefikasniji bio Brendon Dejvis sa 18 poena (6-8 za dva). Pengos je dodao 12, dva više od Tupana, dok je srpski reprezentativac Vasilije Micić imao zapaženu ulogu – 8 poena (6-6 penali) i 6 uspešnih dodavanja. 

Na drugoj strani samo su Vasilis Spanulis sa 14 i Brajan Roberts sa tri poena manje imali dvocifren učinak, a potpuno je zakazao Jorgos Printezis koji je za 24 minuta pogodio samo jedan od 10 šuteva iz igre i završio sa tri poena. 

Srpski centar Nikola Milutinov je zbog povrede imao malu minutažu i takođe postigao tri poena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading