Anzulović preuzima hrvatske košarkaše

Autor:

Sport

24.04.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski sajt "tportal" prenosi informaciju da će novi selektor njihove košarkaške reprezentacije biti bivši trener Cibone Dražen Anzulović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvati rano elimisani na poslednjem EP

Anzulović je bio pomoćnik Aleksandru Petroviću pre njegove ostavke prošlog leta, nakon kraha na Evropskom prvenstvu gde su ispali već u osmini finala.

Posle lošeg izdanja na Evrobasketu, "Kockaste" je preuzeo Ivica Skelin koji je imao nekoliko katastrofalnih rezultata i ubrzo je dobio otkaz.

Hrvatska se nalazi u grupi D kvalifikacija za SP i ima samo jednu pobedu u četiri odigrana meča. Naredni dueli sa Italijom i Rumunijom biće presudni za tim, pošto bi eventualnim neuspehom ostali bez mogućnosti da nastave dalje sa kvalifikacijama. 

Hrvatska je doživela šokantne poraze od Holandije i Rumunije, i time je zakomplikovala sebi situaciju.

Anzulović je tokom karijere pored Cibone predvodio Cedevitu, Lijetvos Ritas, a poslednji posao imao je u poljskoj ligi gde je predvodio MSK Dabrovu.

Naredne dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Hrvate očekuju 28. juna i 1. jula protiv Italije i Rumunije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading