Milosavljević za Srpski telegraf: Bruks se samo srušio, pretrnuli smo od straha!

Sport

24.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju španske ACB lige između Valensije i Unikahe (74:73) košarka je ostala u drugom planu nakon izuzetno dramatične scene koja se odvijala na terenu u finišu utakmice. Košarkaš Unikahe Džef Bruks (28) srušio se iz čista mira na parket.

RepublikaFoto: euroleague.net
Nije mu bilo lako: Dragan Milosavljević

Nakon ukazane pomoći na terenu odmah je prebačen u bolnicu na detaljna ispitivanja. Na sreću, nije gubio svest. Ovoj izuzetno potresnoj sceni prisustvovali su naši košarkaši Nemanja Nedović i Dragan Milosavljević.

- Samo se srušio na parket, a mi smo pretrnuli od straha. Na svu sreću, sve se završilo u najboljem redu. Nije bilo ništa strašno. Svi smo pritrčali da mu pomognemo, ali čujem da se vrlo brzo vraća na parket - rekao nam je Dragan Milosavljević.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Potresno: Bruks na parketu

Vrlo brzo posle dramatične scene oglasio se i sam Džef Bruks, koji je rekao da se na parket vraća još jači.

- Hvala saigračima i navijačima koji su se zabrinuli i odmah mi poslali brojne poruke podrške. Zaista mi znači. Doktori su me obavestili da nije ništa ozbiljno i da mogu odmah da se vratim na parket - rekao je Bruks, kome su konstatovali da mu je samo naglo pozlilo.

Kada se sve uzme u obzir, Amer je dobro prošao, a tu su se zadesili i srpski internacionalci koji su bili spremni da priskoče u pomoć.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading