Kad kapiten održi bukvicu: LAZIĆ POZIVA MLAĐE SAIGRAČE DA SE RAZBUDE!

Autor: Blicsport

Sport

23.04.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić se u prethodnom prvenstvenom susretu protiv Mege bacio u reklame već u 4. sekundi, a nakon susreta je besneo na neke saigrače za koje tvrdi da nisu još uvek svesni gde igraju.

RepublikaFoto: Starsport
Lazić pokušava da trgne saigrače iz letargije

- Drugačije ne možemo da igramo. Ako budemo igrali bez energije i bez koncentracije, to onda nije Crvena zvezda - rekao je Lazić za Blicsport.

On je izjavio da kao kapiten imao obavezu da deluje kao primer ostalima, za koje misli da još uvek nisu svesni veličine kluba u kome igraju.

- Dosta je mladih i novih igrača koji još uvek nisu svesni u potpunosti gde su došli i za koga igraju. Trenutno su u Crvenoj zvezdi, sutra će biti negde drugo, a svuda se traži isto: energija i želja za pobedom, kao i koncentracija. To su neke stvari koje moraš da imaš kako bi igrao u svakom klubu.

Kapiten je istakao da su se Filip Čović i Aleksa Radanov, povratnici u crveno-beli dres, odlično snašli na startu Superlige.

- Dobro uklopili, mada oni su došli iz FMP-a, to je neki isti sistem, nema prevelikih razlika. Svi se međusobno poznajemo i nije bilo problema što se tiče njihovog uklapanja. Ostaje im da savladaju još nekoliko tehničkih stvari oko akcija i sitnih detalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading