Milvoki se vraća u seriju protv Bostona

Autor:

Sport

21.04.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa smanjili su rezultat u seriji sa Boston Seltiksima na 2-1, ubedljivom pobedom na svom parketu 116:92.

RepublikaFoto: twitter.com/Milwaukee Bucks
Ilustracija: Foto

Baksi su dominirali od prvog minuta i već do kraja prve deonice serijom 11:2 otišli na plus 15. Do poluvremena, njihova prednost je porasla i na velikih 58:33 što je bio zaostatak koji je bio nepremostiv za Seltikse.

Tim iz Masačusetsa je u nastavku pokušavao da uhvati priključak, međutim, ako se zna da je minus od  14 poena najmanji zaostatak koji je imao do kraja meča, jasno je koliko je Boston bio inferioran.

U tim trenucima viđen je i najlepši potez meča, a glavni akter bio je Janis Adetokunbo. 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Kris Midlton sa 23 poena, osam skokova i sedam asistencija, pratio ga je Janis Adetokunbo sa 19 poena, pet skokova, šest asistencija i po dve ukradene lopte i blokade. Erik Bledsou je meč završio sa 17 poena, a toliko je imao i Džabari Parker.

U redovima Bostona, najefikasniji je bio Al Horford sa 16 poena, Greg Monro je imao 15 poena, uz 12 skokova, a poen manje uz pet uhvaćenih lopti upisao je Džejson Tejtum.

Četvrti meč serije igra se u nedelju od 19 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading