Moskovlajni već rezervišu karte za Beograd i F4

Autor:

Sport

19.04.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA pobedili su Himki i u drugoj utakmici četvrtfinalne serije ple-ofa Evrolige i do plasmana na fajnal-for deli ih još samo jedan trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

"Armejci" su bez pomoći povređenog Nanda de Koloa savladali komšijski tim Himkija sa 89:84 po skoro identičnom scenariju od pre dva dana.

Upravo je Rodrigez nosio igru ekipe CSKA u nedostatku Nanda De Koloa, uspevao je da probije odbranu Himkija u drugom poluvremenu i bio je udarna igla svog tima.

Zabeležio je sa 26 poena (4/10 za tri), 10 skokova i 4 asistencije predvodio svoj tim, Kori Higins je dodao 19, Vil Klajburn 16, a Otelo Hanter 14 poena.

U poraženom timu Entoni Gil je bio najefikasniji sa 24 poena, Aleksej Šved je zaustavljen na samo 12 (2/9 za tri), uz 7 asistencija, dok su po 11 upisali Džejms Anderson i Stefan Marković (4/5 za dva, 0/4 za tri, 3/3 slobodna bacanja). Srpski plejmejker je još zabeležio 5 skokova i 3 asistencije za 31 minut.

Himki je domaćin u trećoj utakmici 25. aprila, kao i eventualnoj četvrtoj dva dana kasnije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading