Predsednik Budućnosti hrabri navijače: EVROLIGA JE SIGURNA, IMAĆEMO NAJJAČI TIM IKADA!

Autor:

Sport

18.04.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek podgoričke Budućnosti Dragan Bokan izjavio je za Radio-televiziju Crne Gore da navijači nemaju razloga za brigu, pošto će klub sigurno igrati u Evroligi naredne sezone.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Igrači Budućnosti proslavljaju uspeh protiv Crvene zvezde

Bokan je istakao da se već sastao sa čelnicima Evrolige, ali nije želeo da otkriva detalje tog razgovora.

- Ne želim da otkrivam detalje, jer znam da će se zloupotrebljavati i želim da budem jako precizan i oprezan. Javnost će biti blagovremeno informisana. Sve ide kako treba - poručio je Bokan.

Predsednik novog prvaka ABA lige izjavio je i da učešće u najjačem klupskom takmičenju u Evropi nije pod znakom pitanja.

- Sve je u rukama Budućnosti, Podgorice i Crne Gore. Šo se tiče kapaciteta "Morače", finansija kluba i svih ostalih uslova - to je rešiva stvar. Imamo rešenje i za garancije prvoklasnih banaka. Siguran sam da će Podgorici biti potrebna najbolja moguća organizacija - istakao je Bokan.

On je dodao i da će za nastup u Evroligi biti obezbeđen budžet i najjači tim ikada u istoriji Budućnosti.

- Ako Budućnost želi da igra Evroligu, mora da ima respektabilan tim i siguran sam da će ga imati i siguran sam da će Budućnost možda sledeće sezone imati najjači tim u istoriji - najavio je Dragan Bokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading