ON JE TAJ KOJI REŠAVA: Kako je Bogdan oduševio Kingse

Autor:

Sport

18.04.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović je odigrao svoju prvu NBA sezonu... On je bio sve samo ne ruki. Pokazao je da može da se nosi sa svima i da je baš on igrač koji lomi utakmice. U Sakramentu su svesni da su dobili velikog košarkaša.

*RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nekoliko dana po završetku sezone, Kraljevi su uradili analizu onoga što su uradili. I pored toga što nisu blistali kao tim, Bogdan Bogdanović je dobio samo pozitivne kritike.

- Početnik Kingsa Bogdan Bogdanović je zablistao u prvoj NBA sezoni. Nastupajući sa još tri rukija, Bogi je postao oslonac i košgeter, završivši sezonu sa 11,8 poena, 2,9 skokova i 3,3 asistencije po meču, uz 56 nastupa u startnoj petorci. Najbolju utakmicu imao je u januru protiv Jute, kada je ubacio 25 poena, uz šest skokova i dve asistencije. On se prikl**lučio triju igrača koji rešavaju utakmice za Kingse, presudivši svojim pogocima u utakmicama sa Golden Stejtom i Memfisom, a realizujući na mečevima tri od četiri šuta u poslednjih pola minuta igre, a da pritom razlika nije veća od dva poena - zaključili su u Sakramentu.

Pred Bogdanom je svetla NBA budućnost. Pred njim je važno leto u kojem će morati da se odmori posle paklene godine. Osetio je najjaču ligu sveta, pokazao da može, a tek od sledeće godine sledi ono pravo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading