Bjelica bira između Crne Gore i Španije

Autor:

Sport

17.04.2018

10:42 >> 10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin centar Milko Bjelica možda će imati priliku da se već za mesec dana revanšira Budućnosti za poraz u finalu ABA lige ili da se prikluči Dilanu Enisu u Saragosi.

RepublikaFoto: Starsport
Milko Bjelica

Bjelica je na korak od raskida ugovora sa Zvezdom, a njegov novi klub mogao bi da bude Mornar iz Bara, saznaje podgorička Pobjeda.

Klub iz Bara je već kontaktirao Bjelicu sa željom da ga angažuje za borbu u domaćem prvenstvu. Crnogorski reprezentativac je, navodno, raspoložen da do kraja sezone igra za Mornar, koji je probao i prošle sezone da ga dovede, ali tada nije uspeo.

Crvena zvezda je već raskinula ugovor sa plejmejkerom Dilanom Enisom, a najavila je na klupskom sajtu i verovatni prekid saradnje sa Milkom Bjelicom, kome je druga opcija prelazak kod dojučerašnjeg klupskog kolege u ACB ligu.

Španski Heraldo.es piše da su pregovori između Saragose i Bjelice u odmakloj fazi i da bi njegov dolazak mogao da se ozvaniči već danas popodne.

Bjelici je menadžer Miško Ražnatović, kao i Dilanu Enisu, pa je onda i logično da bi mogao da završi ovaj transfer u španski tim svom klijentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading