(VIDEO) Šampion otvorio pobedom plej-of, PELIKANSI NAPRAVILI BREJK

Autor:

Sport

15.04.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa započeli su odbranu NBA prstena pobedom nad San Antonijom na svom terenu veoma ubedljivo - 113:92, dok su Nju Orleans Pelikans ostvarili važnu pobedu na startu serije u gostima protiv Portlanda 97:95.

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
Dejvis sa Pelikansima odneo važnu pobedu

Voriorsi su od samog starta postavili tempo i držali kontrolu tokom celog meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Klej Tompson sa 27 poena, dok je Kevin Durent upisao 24 poena, osam skokova i sedam asistencija. Kod San Antonija se istakao Rudi Gej sa 15 poena.

U prvoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije Nju Orleans Pelikansi su savladali Portland sa 97:95. 

Pelikansi su u gostima bolje započeli meč i imali prednost od 19 poena, ali su domaćini u završnici poslednje deonice istopili prednost rivala i imali poena zaostatka. 

Međutim, nisu uspeli da realzuju napade za preokret i Pelikansi su ovom pobedom omoguućili prednost domaćeg terena. 

U četvtfinalnoj seriji Istoka Filadlfija je slavila protiv Majamija sa 130:103. 

Majami je imao prednost posle prve četvrtine, ali je tim iz Filadelfije preuzeo kontrolu i u trećem kvartalu rešio pitanje pobednika. 

Džej Džej redik bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 28 poena, a pratili su ga Marko Belineli sa 25 i Dario Šarić sa 20. Kod Majamija Keli Olinik postigao je 26 poena, a Goran Dragić zabeležio je 15 poena uz pet skokova i četiri asistencije.

U zanimljivom meču četvrtfinala istočne konferencije Toronto je pred svojim navijačima bio bolji od Vašingtona sa 114:106. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading