KK Budućnost ima poruku za Zvezdine navijače!

Autor:

Sport

11.04.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karta za meč između Budućnosti i Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige ovih dana je jedna od najdragocenijih stvari u Podgorici. Očekuje se da mesto u dvorani "Morača" nađu i neki navijači Crvene zvezde, a klub iz crnogorskog glavnog grada ima posebno upozorenje za njih.

RepublikaFoto: Starsport
igrači Budućnosti odneli jednu pobedu iz Beograda

Iako je kapacitet dvorane podgoričke Budućnosti nešto više od 4.500 mesta, do sada je stiglo duplo više trebovanja za ulaznice od kapaciteta. 

- Imajući u vidu 300 godišnjih karata (koje su vlasnici kupili na početku sezone), kao i da 1.200 karata ide za firme - sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici.

KK Budućnost će pokušati da izađe u susret u skladu sa mogućnostima i u toku sutrašnjeg dana će informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško. Na osnovu trenutne potražnje izvjesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču KK Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici! - navela je Budućnost na svojoj zvaničnoj stranici na "Fejsbuku".

Budućnost je pozvala i navijače Crvene zvezde da "zbog lične bezbenosti" ne unose u halu navijačke rekvizite i obeležja kluba.

- Klub se zahvaljuje svojim vernim navijačima, sa žaljenjem zbog toga što realne mogućnosti ne dozvoljavaju da svi koji žele bodre svoj tim sa tribina SC "Morača" - navela je Budućnost.

Rezultat u finalnoj seriji ABA lige trenutno je 1:1. Četvrta utakmica igra se u petak od 20, a peta u subotu od 21 u Podgorici. Pobednik duela će izboriti plasman u Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading