"BOMBAAA"! HEZONJA BLIZU PRELASKA U PARTIZAN! CRNO-BELI SPREMAJU "PAKLEN" TIM! Grobari u transu!

Autor:

Sport

11.06.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima Partizana bi se ostvario san!

"BOMBAAA"! HEZONJA BLIZU PRELASKA U PARTIZAN! CRNO-BELI SPREMAJU "PAKLEN" TIM! Grobari u transu!

Foto: Starsport

Hezonja i Obradović

Mario Hezonja, čije se ime često pominje među željama navijača Partizana, samo nekoliko sati nakon što je na svom Instagramu podelio objavu vezanu za sebe u redovima Obradovićevog tima, mogao bi uskoro da obuče crno-beli dres, saznaje "Kurir"!

Prema navodima tog portala, ova "bomba" mogla bi da eksplodira po završetku finalne serije španske ACB lige, u kojoj Real iz Madrida igra i vodi protiv Mursije. Navodno, čelnici Partizana i sam Hezonja čekaju kraj sezone kako bi dogovorili sve detalje. Prvi direktan kontakt već je napravljen, a ljudi iz Humske i Hrvat su obavili prve razgovore, čak i u Barseloni.

Republika

Foto: Starsport

Hezonja protiv Partizana

Hrvatski košarkaš nikada nije krio svoju naklonost prema Partizanu i navijanje za crno-bele, a sada bi mogao da zaigra pod vođstvom legendarnog trenera Željka Obradovića. Hezonja je nedavno izjavio da "lažu" oni koji tvrde da je odlučio da ostane u Realu, dodajući da se trenutno pregovara o njegovom statusu. Njegov dolazak bi bio pun pogodak za crno-bele koji bi vrlo brzo zaboravili na sve loše u prethodnoj sezoni, a on bi mogao da nastavi sa sjajnim partijama koje je pružao u Madridu.


Mario Hezonja, koji ima iskustvo igranja u NBA ligi, predstavlja jednog od najboljih krilnih igrača Evrope od svog povratka na Stari kontinent. Sa prosečno 13,7 poena i 4,4 skoka po meču ove sezone, Hrvat je pokazao sav svoj kvalitet i sposobnost da doprinese timu na više nivoa, te nema sumnje da bi ovo bio jedan od najvećih transfera ikada na ovim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading