Đorđević na usavršavanju u NBA

Autor:

Sport

09.04.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i donedavni šef stručnog štaba Bajerna Aleksandar Đorđević dobio je poziv Oklahome da dođe na trenersko usavršavanje u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Đorđević

Đorđević je biti gost srpskog stručnjaka Darka Rajakovića, inače pomoćnika u stručnom štabu Bilija Donovana koji godinama već radi u Oklahomi. Kako piše "Blic" Đorđević će preko Rajakovića moći da prisustvuje treninzima i utakmicama Oklahome, kako bi imao uvid kako se radi i trenira u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, a pored toga imaće i niz aktivnosti van treninga i utakmica, kako bi dalje napredovao u struci. 

Inače, samo nekoliko dana pošto je raskrstio sa Bajernom, italijanski mediji su pisali da je Đorđević na radaru probuđenog velikana Virtusa iz Bolonje, dok su Španci naveli da bi selektor Srbije mogao na Iberijsko poluostrvo. 

Međutim, Đorđević najverovatnije će sačekati kraj sezone kako bi pronašao novi klupski angažman, a u međuvremenu će biti na usavršavanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading