ZVEZDA I PARTIZAN VEĆ DANAS KREĆU U POHOD NA NOVI TROFEJ: FMP se ne daju NIKAKVE šanse, Megi vrlo male!

Autor:

Sport

24.05.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti apsolutni favoriti.

ZVEZDA I PARTIZAN VEĆ DANAS KREĆU U POHOD NA NOVI TROFEJ: FMP se ne daju NIKAKVE šanse, Megi vrlo male!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras kreću u pohod na novi trofej ove sezone. I dok bi to crveno-belima bio treći, crno-belima bi pehar u Superligi Srbije koliko-toliko ublažio gorak ukus posle finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Prvi će na teren izaći Žocovi izabranici od 18:30 časova i odmeriti snage protiv Mege, dok će aktuelni šampion Jadrana dva sata kasnije istrčati na parket u hali Pionir gde ih očekuje duel sa FMP.

Kada su u pitanju kvote pred ovaj meč, "panterima" se ne daju apsolutno nikakve šanse i kladionice ih uglavnom nisu čak ni izbacile, budući da tim iz Železnika do sada nikada nije slavio protiv crveno-belih. Megi se daju kolike-tolike šanse i kvota da će savladati Partizan je 8,5. Na pobedu crno-belih biste morali baš mnogo da uložite kako bi vam se vratio neki profit.

Ipak, Mega nije uopšte naivna ekipa i ove sezone je uspevala da napravi mnogo problema večitima. Mečeve možete pratiti na programu Arena sport Premijum 1.

Kada su u pitanju sastavi, Sferopulos se odlučio za sledeći:

Lazarević Stefan, Teodosić Miloš, Davidovac Dejan, Mitrović Luka, Lazić Branko, Bolomboj Džoel, Ilić Dalibor, Nedović Nemanja, Giedraitis Rokas, Dos Santos Jago, Nikola Topić, Hauard Tompkins,  Relja Radovanović, Andrej Kostić, Stefan Marjanović.

 

 

Sa druge strane, Željko Obradović je odabrao sledećih 13 igrača:

Smit, Ledej, Drezgić, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović, Anđušić, Ponjitka i Kaboklo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading