Žalgiris bolji od Olimpijakosa: Poznati parovi 1/4 finala Evrolige!

Autor:

Sport

06.04.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je od utakmice Olimpijakos - Žalgiris zavisilo kakvi će biti parovi Evrolige u četvrtfinalu, a nakon pobede Žalgirisa (86:85), sve je poznato.

RepublikaFoto: twitter.com/Olympiacos B.C.
Ilustracija: Foto

Utakmica je bila veoma neizvesna, Olimpijakos je vodio i sa 15 poena razlike u prvoj četvrtini, imali su +16 u trećoj, a onda sjajna serija ekipe Šarunasa Jasikevičijusa.

Od 59:43 gosti stižu do 59:58 početkom poslednje deonice, odigrali odlično poslednju četvrtinu i imali su na ulasku u poslednji minut 4 poena prednosti nakon poena Milaknisa. Ipak, Milutinov i Viltdžer uspeli da izjednače i da uvedu meč u produžetak.

 

 


Tamo je bilo veoma tvrdo, poveli su gosti sa 84:80, Olimpijakos nije dao koš sve do 1:18 do kraja, a onda su vezali pet uzastopno i poveli sa 85:84.

 

 

 


Ipak, Jankunas poenima pet sekundi pre kraja donosi pobedu gostima, Spanulis je na kraju promašio trojku za pobedu.

 

Spanulis sa 16 i Milutinov sa 15 su bili najbolji u dresu Olimpijakosa, srpski centar je dodao i 9 skokova i 2 blokade. Kod Žalgirisa Dejvis 18, Jankunas 15, a Vasa Micić 5 poena.

Tabela izgleda ovako:                                         

1. CSKA
2. Fenerbahče

3. PAO
4. Olimpijakos
5. Real Madrid
6. Žalgiris
7. Baskonija
8. Himki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading