ITUDIS: Zvezda je talentovana ekipa

Autor:

Sport

05.04.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener CSKA Dimitris Itudis smatra da je utakmica 30. kola Evrolige protiv Crvene zvezde izuzetno bitna za njegovu ekipu iako su Moskovljani još ranije obezbedili prvo mesto pred plej-of.

RepublikaFoto: youtube.com/Emmet Ryan
Dimitris Itudis

"Armejci" su lideri elitnog takmičenja sa učinkom 23-6, ali su u prošlom meču podbacili protiv Žalgirisa u Kaunasu i imaju veliki motiv da doigravanje najave dobrim izdanjem protiv srpskog i ABA prvaka.

- Zvezda je talentovana ekipa, koja je sposobna da postiže poene na različite načine. To su dokazali u brojnim mečevima u kojima su postizali mnogo koševa i kod kuće i na strani - rekao je Itudis i nastavio:

- Današnji duel je važan za nas jer moramo da se rehabilitujemo posle lošeg izdanja protiv Žalgirisa. Želimo dobro da odigramo i pobedom završimo ovu fazu. Pozivam naše navijače da dođu i podrže tim.

Iskusni Fitalij Fridzon dodaje da "razmišlja samo o pobedi".

- Igrali smo loše u Kaunasu i to ne smemo sebi da dozvolimo u dve utakmice za redom. Najvažnije je da se fokusiramo na našu igru i da odbrana bude na nivou kao u ponedeljak protiv Uniksa ili protiv Zvezde u prvoj utakmici u Beogradu - istakao je Fridzon.

CSKA je u prvom delu sezone pobedio 85:59.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading