MAREJ UZ ZVUK SIRENE: Pogledajte kako je Denver došao do pobede nad Lejkersima nakon velikog preokreta! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2024

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan meč.

MAREJ UZ ZVUK SIRENE: Pogledajte kako je Denver došao do pobede nad Lejkersima nakon velikog preokreta! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa došli su do pobede nad Los Anđeles Lejkersima nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Heroj meča bio je defnitivno Džamal Marej koji je u poslednjoj sekundi doneo pobedu Nagetsima. Lejkersi su vodili tokom čitavog meča, u jednom trenutku imali prednost od čak 20 razlike, ali je Denver dodao gas i na kraju trojkom Mareja došao do velike pobede.

 

 

Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija. Osim Srpskog reprezentativca u Denveru su pogađali i Porter koji je imao 22 poena uz devet skoka i jednom asistencijom i Džamal Marej uz 20 poena, tri skoka i pet asistencija.

Nastavlja se neverovatna serija Denvera. Naime, Nagetsi su ostvarili deseti trijumf u nizu protiv Lejkersa, što je impresivan učinak. Očekuje nas veoma zanimlj okršaj u Los Anđelesu, gde će domaći izaći na parket sa velikim motivom. Izabranici Majka Melouna nastavljaju pohod ka odbrnai titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading