JOKIĆ NAKON POBEDE NAD MEMFISOM: ''Svaki tim na Zapadu je dobar, idem malo na bazen da se opustim!''

Autor:

Sport

15.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Dolazi plej-of, počinje taj zabavni deo.''

JOKIĆ NAKON POBEDE NAD MEMFISOM: ''Svaki tim na Zapadu je dobar, idem malo na bazen da se opustim!''

Foto: Denver Nuggets/X

Košarkaši Denvera pobedili su Memfis rezultatom 126:111 u poslednjem kolu regularnog dela NBA lige. Nagetsi su se kao drugi na Zapadanoj Konferenciju plasirali u plej-of. Srpski centar, Nikola Jokić došao je do novog dabl-dabl učinak postigavši 15 poena uz 15 skokova i pet asistencija. 

Jokić je nakon susreta istakao da žele da pobeđuju u svakoj utakmici i da su želeli da regularni deo završe na pravi način.

- Želimo da pobedimo u svakoj utakmici. To što je bilo sa San Antoniom ne bih znao kako da opišem.... Izgubili smo tu, ali smo želeli da sezonu završimo na pravi način, pobedom pred plej-of - započeo je Somborac.

Dodao je da se odbrana igrala dobro posle pauze.

- Uz mnogo poverenja, naša odbrana je posle pauze igrala zaista dobro. Bolje se krećemo, igramo više zajedno, tako da je to na neki način i stvar iskustva - nastavio je Nikola.

Naveo je da potrebno da se koncentrišu na sebe.

- Mislim da je svaki tim na Zapadu zaista dobar. Tako da stvarno nije ni važno. Ono što je potrebno je da se mi koncentrišemo na sebe. Čak i u životu pokušavate da se isključivo koncentrišete na sebe, ne na sve ostale - rekao je Somborac.

Srpski reprezentativac će slobodno vreme iskoristiti na bazenu dase opusti.

- Imamo lepo vreme. Tako da ću malao na bazen, verovatno uraditi neki tretman oporavka. Opustiti se malo - poručio je Jokić i nastavio:

-Uzbuđen sam što se vraćam kući. Mislim da smo bazen otvorili pre dan ili dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. To mi je sada najvažnije - govorio je igrač Nagetsa.

Majk Meloun je svojim izabranicma dao slobodne dane što će im svakako prijati pred početak plej-ofa.

- To će nam svakako pomoći. Malo da se osvežimo. Naravno da želite opet da igrate, da se ta takmičarska radost vrati. Dolazi plej-of, počinje taj zabavni deo - zaključio je Jokić.

Denver će za dva dana saznati protiv koga će odmeriti snage u plej-ofu. Nagetsi čekaju boljeg iz duela Los Anđeles Lejkersi- Nju Orleans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading