POZNATI NOVINAR STAO U ODBRANU ZVEZDE: Poslao jasnu poruku Partizanu!

Autor:

Sport

12.04.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli debakl u Istanbulu.

POZNATI NOVINAR STAO U ODBRANU ZVEZDE: Poslao jasnu poruku Partizanu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su izgubili od Anadolu Efesa 100:55 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Velika prašina se podigla oko poraza tima sa Malog Kalemegdana, pogotovu od strane crno-bele javnosti, jer JE Paritzan ostao bez šansi sa plasman u plej-in fazu najelitnijeg kontinentalnog takmičenja.

Prvi je paljbu osuo kapiten crno-belih Kevin Panter, a nako njega je Partizan izdao saopštenje. Kritikama se pridružio i bivši igrač aktuelnog šampiona AdmiralBet ABA lige i miljenik Grobara, Matijas Lesor, kao i trener Olimpija iz Milana, Etore Mesina. Međutim, postoje i oni koji su na strani Zvezde, a to je poznati novinar Sportanda Alesandro Luiđi Mađi. On je istakao da nisu crveno-beli ti koji su eliminisali Partizan.

- Mogli su bolje, ali svakako nije Zvezda ta koja je eliminisala Partizan - naveo je Mađi.

Definitivno je tako. Partizan nije smeo da dozvoli da mu plasman u narednu fazu Evrolige zavisi od bola koga drugih, osim njih samih. Cela sezona crno-belih je protekla u povredama, lošim odlukama u igri, ali i lošoj defanzivi. Ima krivice i u Željku Obradoviću, ali su ti ipak više krivi igrači. Kapiten Kevin Panter je u mnogim situacijama morao mnogo bolje, kao vođa ekipe. 

Nepromišljeni potezi su ih doveli do te situacije da zavise od drugih. Imali su period od tri uzastopna poraza i to ih je koštalo plej-in faze. Prošla sezona je bila dosta bolja, a vidi se da Matijas Lesor i Dante Egzum dosta fale ovoj ekipi i da će na leto morati ozbiljno da se pozabave pojačanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading