TRENER ATLANTE PAMTI BOGDANA IZ MLAĐIH DANA: ''On se verovatno ne seća toga!''

Autor:

Sport

11.04.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Lepo je pratiti njegov put od drafta.''

TRENER ATLANTE PAMTI BOGDANA IZ MLAĐIH DANA: ''On se verovatno ne seća toga!''

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlante Hoks izgubili su prošle noći od Šarlota rezultatom 115:114. Ovaj poraz ne utiče na ekipu Bogdana Bogdanovića pošto su već izborili plasman u plej-of NBA lige. Kapiten Srbije je bio najefikasniji u svom timu postigavši 19 poena, uz jedan skok i osam asistencija.

Takođe, Bogdanović postigao pet trojki tokom meča, što mu je 235. u dresu Atlante,a to je bilo dovoljno da postavi novi rekord franšize za najviše trojki jednog igrača u sezoni. Prethodni rekord držao je Tre Jang sa 233 trojke u sezoni 2021-22. Bogdan će ovaj meč bez obzira što je doživeo poraz, pamtiti po lepom.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Nakon susreta, trener Atlante Kvin Snajder je na konferenciji za medije upitan o Bogdanovićem rekordu, a strateg Hoksa se prisetio jedne anegdote.

- Kad sam bio u stručnom štabu CSKA, igrali smo u Beogradu protiv Partizana. Bogdan je imao 16 ili 17 godina. Izašao sam ranije na teren da osetim atmosferu. Publika se već skupila. On je bio jedini igrač koji je šutirao! Verovatno se ne seća toga - naveo je Kvin i dodao:

- Lepo je pratiti njegov put od drafta, preko Kingsa, uticaja Igora Kokoškova, Srbina koji ima tu posebnu vezu sa njim. Bogdan nije samo ovog leta radio, već čitavog života. Profesionalac. Nisam znao da je oborio rekord, ali nisam iznenađen - istakao je Snajder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading