SALAH JASAN: 'To je potrebno za naše nasleđe u klubu!'

Autor:

Sport

11.04.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

'Smatram da je neophodno da osvojimo Premijer ligu još jednom.'

SALAH JASAN: 'To je potrebno za naše nasleđe u klubu!'

Foto: www.profimedia.rs

Završnica Premijer lige nikada nije bila uzbudljivija i zanimljivija. Trenutno je lider Arsenal sa 71 bodom, ali za vratom mu dišu Liveprul koji takođe ima toliko i Mančester siti sa 70. Klupu tima sa Enfilda na kraju sezone napušta Jirgen Klop i bilo bi sjajno kada bi se Nemac oprostio od Redsa još jednom titulom engleskog šampionata.

Jedan od ključnih igrača Liverpula, Mohamed Salah smatra da bi ova sezona trebala da se kruniše Premijer ligom.

- Osvojili smo samo jednu titulu u Premijer ligi, jednu u Ligi šampiona i druge pehare, ali smatram da je neophodno da osvojimo Premijer ligu još jednom. Verujem da možemo to da uradimo ove sezone, potrebno je da posvetimo svakoj utakmici, ali mislim da je neophodno da osvojimo još jednu titulu. Bilo bi sjajno tu uraditi po drugi put. Dve Premijer lige i jedna Liga šampiona, to je potrebno za naše nasleđe u klubu - istakao je Salah.

Blizu smo kraju jedne ere Liverpula, pošto Klop odlazi, a sjajni Egipćanin ulazi u poslednju godinu ugovora. Salah je definitivno obeležio jedan period na Enfildu. On je u Liveprul došao 2017. godine iz Rome i za to vreme odigrao je 340 utakmica i postigao 209 golova. Takođe, najbolji je strelac Redsa u Premijer ligi i peti igrač u istoriji kluba koji se preko 200 puta upisao u strelce.

Naredni izazov u domaćem šampionatu im je Kristal Palas, ali pre toga imaju susret četvrtfinala Lige Evrope protiv Atalante večeras od 21.00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading