ŽELJKO OBRADOVIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU MILOVIH LJUDI? Žoc se sastao sa DPS-ovcima, Srbi u Crnoj Gori besni!

Autor:

Sport

31.03.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović u društvu poslanika DPS-a: Šta se krije iza susreta?

ŽELJKO OBRADOVIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU MILOVIH LJUDI? Žoc se sastao sa DPS-ovcima, Srbi u Crnoj Gori besni!

Foto: printskrin borba.me


Danas je javnost iznenadila fotografija koja prikazuje trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića u društvu poslanika DPS-a, Danijela Živkovića, Miloša Nikolića i Andrije Nikolića, kao i bivšeg košarkaša Nikolu Pekovića i bivšeg predsednika Košarkaškog saveza Veska Barovića. Ova situacija je izazvala ogorčenje među Srbima u Crnoj Gori, posebno uoči spektakularne utakmice između Partizana i Budućnosti Voli.


Ova fotografija je postala predmet pažnje zbog političkog konteksta u kojem se Obradović našao. DPS, koja je nedavno bila u žiži zbog konflikta sa Srpskom pravoslavnom crkvom, nije omiljena među Srbima u Crnoj Gori. Njihovo delovanje je izazvalo reakcije u srpskoj zajednici, a susret Obradovića sa čelnicima ove političke partije samo je dodatno podgrejao tenzije.


S obzirom na to dase večeras  igra utakmica između Partizana i Budućnosti Voli, bilo je i onih koji su istakli da je fokus trebalo da bude na sportskom događaju, a ne na političkim sastancima. Utakmica ima izuzetan značaj jer je direktno odlučuje o drugom mestu na kraju ligaškog dela ABA lige.


Fotografija je izazvala burne reakcije javnosti, kako među navijačima, tako i među ljudima koji prate politička dešavanja. Mnogi su izrazili ogorčenje zbog Obradovićevog izbora da se sastane sa političarima koji su kontroverzni u očima srpske zajednice u Crnoj Gori.

(Borba.me)


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading