MITROVIĆ ZAPEVAO TEU SA NAVIJAČIMA: "On je to zaslužio!"

Autor:

Sport

22.03.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To dovoljno govori o njegovom učinku"

MITROVIĆ ZAPEVAO TEU SA NAVIJAČIMA: "On je to zaslužio!"

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz od šest poraza u Evroligi pobedom u 31. kolu protiv Virtusa iz Bolonje - 94:79.

Luka Mitrović izneo je svoje utiske nakon meča. 

- Definitivno mi je bila potrebna jedna ovakva utakmica i pobeda bez obzira na naš plasman na tabeli i izgubljene šanse za plasman u plej-in. Nije svakako lepo imati dug niz poraza, posebno pred svojim navijačima. U svim takmičenjima, bitno nam je da odradimo kraj Evrolige kako treba.

Kaže da je publika ponovo imala svoj udeo u velikoj pobedi.

- Nije prvi put. Bilo je slučajeva i u prethodnim sezonama. Neke utakmice su takođe počele tiho, sa malo rezultatskog značaja, ali se završilo lepom slikom, navijanjem i kako u sportu, tako i u životu, treba uživati u momentima. Mi smo večeras uživali, bez obzira na stanje na tabeli. Nadam se da je i publika uživala.

Na kraju meča je i sam zapevao sa navijačima u čast Teodosića.

- Teo je svakako zaslužio, mislim da je prvi put u istoriji jedan igrač dobio ovacije i gostujućih i domaćih navijača. To dovoljno govori o njegovom učinku.

Nije bilo vremena za druženje sa gostima.

- Pa ne, oni su sinoć kasno stigli, nema mnogo vremena za druženje, samo par reči posle utakmice i to je to.

Podsetimo, ovaj meč nije bio ni od kakvog rezultatskog značaja za crveno-bele, pošto su izgubili potpuno sve šanse da se nađu među 10 najboljih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading