OGLASILA SE ZVEZDA SA LOŠIM VESTIMA! JAGO zadržan u bolnici! ZADOBIO FRAKTURU!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac se povredio na meču s Makabijem.

OGLASILA SE ZVEZDA SA LOŠIM VESTIMA! JAGO zadržan u bolnici! ZADOBIO FRAKTURU!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos teško se povredio u porazu od Makabija u Evropi (84:80).

Posle promašene trojke, sudario se Jago sa krilnim centrom Makabija Bonzijem Kolsonom. Dobio je snažan udarac u glavu i završio je na zemlji. Pomagalo mu je medicinsko osoblje Crvene zvezde, nakon čega je napustio parket i otišao odmah u svlačionicu.

Tim povodom oglasila se Crvena zvezda.

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santodsa naknadno obavestiti javnost - poručili su crveno-beli.

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio je upravo brazilski internacionalac Jago dos Santos koji je postigao 20 poena uz sedam asistencija, 13 je dodao Adam Hanga, 12 Smart (sve u prvom poluvremenu), dok je 11 postigao Džoel Bolomboj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading