Jokić sjajan u drugom vezanom porazu Denvera

Autor:

Sport

28.03.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija Nikole Jokića nije pomogla Denveru da izbegne drugi uzastopni poraz. Vašington bolji od Sparsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić - Ilustracija: Foto

Denver je poražen na gostovanju Torontu koji je na kraju slavio sa 114:110. Meč nam je doneo brojne preokrete i novi poraz Nagetsa koji su još jednom pali u igri kada su trebali da budu najbolji što umeju. Smenjivale su se ekipe u vođstvu, a u četvrtu deonicu je sa prednošću ušao Denver. Ipak, ekipa Majka Melouna odigrala je još jednu lošu završnicu i dozvlila rivalu da dođe do pobede.

Toronto su sa po 15 poena predvodili Jonas Valančijunas koji je dodao sedam skokova i Demar Derozan sa istim brojem poena i osam asistencija.

Denveru nije bila dovoljna odlična partija Nikole Jokića koji je još u prvom poluvremenu došao do dabl - dabl učinka a na kraju su mu dve asistencije nedostajale za tripl - dabl. Jokić je odigrao 40 minuta i postigao 29 poena uz 16 skokova, osam asistencija , dva ukradene lopte i jednom blokadom. Pol Milsap ga je pratio sa 20 poena dok je Džamal Marej postigao 15.

Vašington Vizardsi slavili su pred svojim navijačima protiv San Antonio Sparsa 116:106. Sparsima je ovo drugi vezani poraz, 33. u sezoni a ono što će ih više zabrinuti je povreda Lamarkusa Oldridža koji se nakon nagnječenja kolena nije vraćao na teren.

Čak sedmorica igrača Vašingtona imala su dvocifren učinak, a prednjačio je Markif Morsi sa 15 poena. Oto porter je dodao poen manje, 13 je zabeležio Džodi Miks, po 12 su postigli Marćin Gorat, Ramon Sesions i Keli Oubre. Sa 11 je meč završio Majk Skot.

U San Antoniju niko nije nadmašio Oldridžovih 13 poena koje je postigao za 17 minuta na parketu do povrede. Brajan Forbs je ubacio 12, Peti Mils 11, a Pau Gasol 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading