Jokićev trener grmeo posle poraza od Filadelfije: OVO JE BILO STRAŠNO, IGRAMO BEZ DISCIPLINE!

Autor:

Sport

27.03.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun bio je van sebe od besa nakon poraza od Filadelfije u poslednjem susretu, a svoje nezadovoljstvo nije skrivao ni pred medijima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meloun razočaran izdanjem njegovog tima u Filadelfiji

Tim iz Kolorada imao je prednost od osam poena na poluvremenu, ali su u nastavku potonuli i na kraju doživeli poraz od 15 razlike.

- U trećoj četvrtini smo igrali loše u odbrani, loše smo skakali i slabo smo se borili. Nula discpline u odbrani, u branjenju igrača, preuzimanju... Džej Džej Redik nam je u drugom poluvremenu dao 17 poena... Moramo da budemo mnogo discpilinovaniji u samom pristupu - rekao je Maloun posle poraza. 

Trener Denvera istakao je da je u ovom trenutku svaki posed važan. 

- Moramo da budemo bolji, moramo da se borimo da pobedimo u svakom posedu... Nismo u poziciji u kojoj bismo mogli da pustimo Redika da šutne sam za tri, ili poludistancu. Svaki posed je važan, a danas je drugo poluvreme bio užasan primer naše discpiline - istakao je on. 

Srpski košarkaš Nikola Jokić stopio se u sivilo Nagetsa u drugom poluvremenu, a meč je završio sa 14 poena, sedam skokova i četiri asistencije. 

- Bilo je frustrirajuće gledati drugo poluvreme, imali su sedam ofanzivnih skokova u četvrtoj deonici. Rekao sam momcima 'neka nas pobede ako su bolji, ali nemojte vi sami sebe da savladate - zaključio je Maloun. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading