(VIDEO) Bjelica loš, Minesota još gora

Autor:

Sport

27.03.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesote Timbervulvs drastično su zakomplivali svoju sudbinu, pošto su nakon poraza od Memfisa na svom terenu 101:93 doveli u pitanje svoj plej-of poziciju. Naš Nemanja Bjelica uklopio se u sivilo svog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica podbacio kao i ceo tim

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je možda i najlošiju partiju ove sezone, pošto za 22 minuta nije uspeo da postigne koš (0/5, četiri skokva, jedna asistencija).

Vulvsi su doživeli neočekivani poraz od jedne od najgorih ekipa u NBA ligi, koja je pre nekoliko dana doživela poraz od Šarlota sa ubedljivih 61 poen razlike.

Memfis je do pobede predvodio Vejn Selden sa 23 poena, dok je dabl-dabl učinak ostvario Mark Gasol – 20 poena, 10 skokova, šest asistencija.

Kod Minesote najefikasniji bio je Džef Tig sa 25 poena i sedam asistencija, a pratili su ga Gibson sa 18 poena i osam skokova, Vigins sa isto toliko poena, dok je Tauns ostvario učinak od 15 poena i 12 uhvaćenih lopti, uz šest uspešnih dodavanja. 

Ekipi Toma Tibodoa ponovo je ugrožena plej-of pozicija, pošto se nalaze na osmom mestu sa skorom od 42 pobede i 33 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading