POSLE VUČIĆEVIH REČI, OGLASILA SE I CRVENA ZVEZDA! Na Malom Kalemegdanu su izneli SVE BROJKE!

Autor:

Sport

18.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo čekalo na odgovor.

POSLE VUČIĆEVIH REČI, OGLASILA SE I CRVENA ZVEZDA! Na Malom Kalemegdanu su izneli SVE BROJKE!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaškom klubu Crvena zvezda nije dugo trebalo da odgovori na tešku izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, povodom udela države u finansijskom poslovanju večitih rivala. 

Naime, crveno-beli su transparentno istakli svoje dugove i isplate, a navijačima dali uvid u to koliko je klub sa Malog Kalemegdana organizovan, kada su u pitanju novčani troškovi. 

Saopštenje prenosimo u celini. 

- KK Crvena zvezda Meridianbet kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa "Radivoj Korać" daje na uvid javnosti detalje svog finansijskog poslovanja! Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu Zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda KK Crvena zvezda Meridianbet zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): Prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41 procenata učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evroligi - navodi se na sajtu kluba. 

Republika

Foto: printscreen/kkcrvenazvezda

Eksel tabela troškova

Takođe, Zvezda je ostavila neophodne linkove, koji će zainteresovanu javnost odvesti do starih finansijskih izveštaja kluba. 

Sada, kada su crveno-beli objavili detaljan uvid u stanje stvari, očekuje se da iz Partizanovog tabora urade nešto slično, s obzirom da je predsednik posebno istakao da navijački novac, sakupljen kroz akciju, nije uplaćen na ni na jednu državnu adresu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading