VELIKI INCIDENT: Trener Slobode napadnut u Novom Pazaru

Autor:

Sport

20.03.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarka nije bila u prvom planu. Utakmicu 21. kola Druge lige Srbije između Novog Pazara i Slobode iz Užica obeležio je napad na trenera gostujuće ekipe Vladimira Lučića.

RepublikaFoto: instagram.com/aba.liga

Pazarci su slavili sa 92:83, a nemile scene dogodile su se posle samog susreta. Trenera Lučića je neko na parkingu udario po glavi. Sve je odmah prijavljeno policiji. 

- Vrhunac nedoličnog, nesportskog, primitivnog ponašanja, na žalost funkcionera Novog Pazara desio se desetak minuta nakon utakmice ispred hale i to posle pobede domaćina. U tom momentu grupi članova uprave KK Sloboda sa kojima je trener gostujuće ekipe Vladimir Lučić komenterisao utakmicu, prišlo je lice koje je i za vreme odigravanja utakmice uočeno kao vinovnik uvreda i pritisaka i bez ikakvog povoda i razloga, obraćajući se treneru, unelo mu se u lice i zadalo mu udarac otvorenom šakom u predelu glave. Hrabrom intervencijom jedinog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova sprečen je sukob većih razmera. Sa žaljenjem ističimo da je po kasnijim saznanjima lice koje je fizički nasrnulo na trenera Lučića zapravo predsednik OKK Novi Pazar Faris Agušević - navodi se u saopštenju koje je objavila Sloboda.

 

 

IZ KK Novi Pazar su demantovali tvrdnje da je reč o Aguševiću i da će tužiti Slobodu zbog lažnih tvrdnji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading