BOBI SE OPROSTIO OD DEKIJA: "Promenio si mi život! Bog je dobio ANĐELA"!

Autor:

Sport

17.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamen bi zaplakao...

BOBI SE OPROSTIO OD DEKIJA: "Promenio si mi život! Bog je dobio ANĐELA"!

Foto: Starsport

Košarka u celom svetu zavijena je u crno.  Dejan Milojević, košarkaški trener, nekadašnji reprezentativac preminuo je u 47. godini života.

Dejan je doživeo infarkt miokarda u noći između utorka i srede, dok je bio na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima na gostovanju Juti.

Jedan od košarkaša kojima je Milojević najviše pomogao u karijeri je Boban Marjanović, član Hjuston Roketsa. Milojević je bio trener Marjanoviću u Megi, a nakon rada sa Dejanom, Bobanova karijera je krenula uzlaznom putanjom.

"Dobri džin" Bobi oprostio se od svog prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Marjanovic (@boban)

 

- Dejane, reči ne mogu da opišu tugu i šok jer više nisi sa nama. Inspirisao si me da budem najbolja verzija sebe svaki dan, a tvoj uticaj mi je promenio život. Hvala ti što si mi pomogao da ostvarim svoje snove! Jedan si od najboljih trenera sa kojima sam sarađivao, bio sam blagosloven da igram za tebe. Molim se za tvoju porodicu i prijatelje u ovim teškim vremenima. Nedostajaćeš nam puno. Bog je danas dobio ANĐELA. Zauvek u našim srcima! - napisao je Boban Marjanović.

Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion.

Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion.

Iza sebe je ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading