NIKO NEĆE PROPUSTITI REGIONALNI KLASIK: Čak dve televizije prenose duel Cibone i Partizana!

Autor: P. Z.

Sport

15.01.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju u Zagrebu u derbiju kola AdmiralBet ABA lige.

NIKO NEĆE PROPUSTITI REGIONALNI KLASIK: Čak dve televizije prenose duel Cibone i Partizana!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 18 časova gostuju Ciboni, što će biti utakmica kojom se spušta zavesa na 16. kolo AdmiralBet ABA lige.

S obzirom na to da se utakmica igra u Zagrebu, navijači "parnog valjka" će moći da je prate samo preko malih ekrana, ali im to neće biti problem, pošto će prenos meča ići na čak dve televizije.

Kao i uvek, AdmiralBet ABA liga prenosi se na kanalu Arena sport premium 1, dok će oni koji nemaju pomenuti program regionalni klasik moći da prate i na televiziji B92!

Uoči gostovanja u Zagrebu, svoja očekivanja od velikog derbija izneo je šef stručnog štaba Partizana Željko Obradović.

- Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb - izjavio je legendarni Žoc.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Utakmicu je takođe najavio i zamenik kapitena kluba iz Humske Danilo Anđušić.

- Svi znamo da je Partizan - Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu - istakao je Anđušić.

Partizan bi se eventualnom pobedom u Zagrebu na tabeli izjednačio sa ekipama Budućnosti i Cedevita Olimpije, koje trenutno dele drugu poziciju, sa po dva trijumfa manje u odnosu na Crvenu zvezdu Meridianbet.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading