ZAVIRITE U DEŠAVANJA SA DERBIJA IZ DRUGOG UGLA! NEDOVIĆ REKAO SUDIJI DA IZGLEDA KAO SUPERHEROJ! Evroliga objavila sjajan video!

Autor:

Sport

07.01.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno je interesantno videti šta se dešava iza kamera.

ZAVIRITE U DEŠAVANJA SA DERBIJA IZ DRUGOG UGLA! NEDOVIĆ REKAO SUDIJI DA IZGLEDA KAO SUPERHEROJ! Evroliga objavila sjajan video!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pružili su sjajnu partiju protiv Partizana u Areni. Od samog početka, pa sve do poslednje sekunde, crveno-beli su konstantno održavali prednost i dozvolili rivalu da samo u jednom momentu priđe na jednocifren minus, ali je promašajem Kevina Pantera ubrzo odbijen i taj mini-nalet crno-belih, pa je tim sa Malog Kalemegdana na kraju ubedljivo slavio sa 88:72.

Bilo je svega, dobrih poteza, trojki uz zvuk sirene, nadmetanja između najvećih rivala, dok je Evroliga objavila snimak koji prikazuje utakmicu iz sasvim drugog ugla.

Na snimku koji traje šest minuta, arbitri Fernando Roča, Karlos Peruđa i Pjotr Pastusijak, koji su delili pravdu na ovom meču, imali su kamere i mikrofone na sebi.

Na snimku se može videti kako komuniciraju sa igračima, trenerima, te je zaista sada moguće da posmatrate derbi sa parketa.

Posle jednog faula dosuđenog Branku Laziću košarkaš Zvezde Meridianbet je prišao da objasni da se ista situacija desila na drugoj strani i da to nije bio faul.

 

- Uhvatio si ga za ruku, zato je bio faul. To na drugoj strani nisam video, odgovorio mu je sudija Roča.

 

 

Takođe, na Instagramu je zvaničan nalog crveno-belih, zajedno sa Evroligom, objavio video na kom se vidi Nemanja Nedović koji prilazi sudiji i pita ga da li zna ko je "Ajronmen", pošto smatra da izgleda isto kao on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading