ŽELJKO SA PARTIZANOM "DELI OTKAZE" PO EVROPI: "Parni valjak" MELJE sve pred sobom!

Autor:

Sport

15.12.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sjajnoj se formi nalaze crno-beli.

ŽELJKO SA PARTIZANOM "DELI OTKAZE" PO EVROPI: "Parni valjak" MELJE sve pred sobom!

Foto: Starsport

Partizan je sinoć upisao i osmu pobedu u Evroligi ove sezone. U "zelenoj šumi" pao je domaći Žalgiris, iako su mnogi davali veće šanse litvanskoj ekipi. Crno-beli su protutnjali Kaunasom na krilima sjajnog Doužera koji je ubacio 16 i još boljeg kapitena Kevina Pantera koji je meč završio sa 20 poena.

Odlično izgledaju izabranici Željka Obradovića u poslednje vreme. Prošle godine u ovo doba imali su svega četiri pobede, pa je tek onda usledilo "trežnjenje" protiv Efesa.

Crno-beli se nalaze u seriji od četiri vezane pobede i ponovo izgledaju nezaustavljivo, a čini se kao da su počeli da "dele otkaze" po Evropi.

Sinoć je stigla informacija kako sve sluti na promene u Kaunasu. Poraz od Partizana je, navodno, bio kap u prepunoj čaši, jer kako piše Basket News – Kazis Maksvitis bi mogao da dobije otkaz, a na njegovo mesto najverovatnije stiže Andrea Trinkijeri.

Republika

Foto: Starsport

Kumovi Željko Obradović i Dimitris Itudis

Osim Žalgirisa, još jedan evroligaški gigant je menjao klupu - Fenerbahče. Dimitris Itudis je sa istanbulskim timom sjajno ušao u sezonu. Imao je pet pobeda u uvodnih šest mečeva, ali je onda usledila serija poraza koju je otpočeo, pogađajte ko - Željko Obradović. Njih dvojica se, naravno, vrlo dobro poznaju, ali čini se da je kum direktno uticao da kum dobije otkaz.

U maju je nesrećno Partizan eliminisan od, ispostaviće se šampiona, Real Madrida u TOP8, ali sada crno-beli mnogo ranije hvataju priključak za timovima iz samog "krema" evropske košarke, a ukoliko ovako nastave, uspeh od prošle godine bi mogao vrlo lako i da se poboljša.

Željko je doneo "parnom valjku" ono što je posrnulom gigantu trebalo - renome i disciplinu, a njegov Partizan je nešto specijalno. Verujemo da bi Grobari poželeli da može da vodi njihov klub zauvek. Iako to nije moguće, nadamo se da ćemo najboljeg stručnjaka ikada gledati još dugo na klupi crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading