TRENER BARANA preti šampionu: Niste još videli pravi Mornar, IDEMO DA POBEDIMO ZVEZDU!

Autor:

Sport

12.03.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara ostvarili su veliki uspeh ove sezone plasmanom u plej-of ABA lige, ali trener Barana Mihajlo Pavićević smatra da njegovi igrači nisu rekli poslednju reč u regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: ABA liga
Pavićević: Moji igrači veruju da mogu da dobiju Zvezdu

Mornar je na opšte iznenađenje regularni deo takmičenja završio ispred beogradskog Partizana, sa dva trijumfa više od crno-belih, pa će u polufinalu ABA lige odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Jadrana Crvenom zvezdom.

Ipak, prema rečima trenera crnogorskog tima Mihaila Pavićevića, Mornar se neće zadovoljiti ovim rezultatom već će dati sve od sebe da u borbi za finale šokiraju aktuelnog šampiona.

– Nemojte misliti da idemo u plej-of sa belom zastavom. Čeka nas šampion Crvena zvezda, verovatno svi misle da je to to što su videli od Mornara, ali nismo rekli poslednju reč. Ne pretimo, niti možemo, ali uz dužno poštovanje Zvezde i njenog kvaliteta, idemo da igramo i da probamo da dobijemo. Ne plašimo se nikoga, moji igrači to znaju, u to sam ih ubedio - poručio je Pavićević posle utakmice sa MZT-om.

Prvi susret dva rivala na programu je u nedelju od 18 časova u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading