"IMAO SAM GREŠKE U MINHENU": Partizanov Brazilac surovo iskren! Sve više razumem svoju ulogu u timu!

Autor:

Sport

16.11.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Kaboklo je izjavio da crno-beli žele da pruže najbolje od sebe na sutrašnjem meču devetog kola Evrolige protiv Albe.

"IMAO SAM GREŠKE U MINHENU": Partizanov Brazilac surovo iskren! Sve više razumem svoju ulogu u timu!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Partizan je sredu veče u Minhenu poražen od Bajerna 94:85 u meču osmog kola Evrolige, a crno-beli su po povratku iz Minhena odradili trening u Beogradu.

Poslednje pojačanje u sastavu koji predvodi Željko Obradović, Bruno Kaboklo, izjavio je da crno-beli žele da pruže najbolje od sebe na sutrašnjem meču devetog kola Evrolige protiv Albe.

- Nismo imali puno vremena da se odmorimo ili pripremimo, ali želimo da pružimo najbolje od sebe i budemo spremni da se borimo za svaku utakmicu. Imao sam juče neke greške u igri, pogledali smo danas video, iz treninga u trening sve više razumem svoju ulogu u timu i trudim se da to pružim - rekao je brazilski košarkaš.

Alba je na učinku od jednog trijumfa i sedam poraza, dok je Partizan na 3-5.

- Naspavali smo se par sati, seli u avion, došli i odradili trening. Jedini mogući, a u fokusu je analiza prethodne utakmice i priprema za ovo što nas čeka. Igrali smo u velikom broju minuta veoma dobro, nažalost, utakmica se završila kako se završila, a bila je na jedan posed. Dva razlike, primamo koš, uz faul i to je prelomilo utakmicu - rekao je trener Željko Obradović i osvrnuo se na naredni duel s Berlincima:

Foto: Starsport

Obradović

- Ozbiljna utakmica, bez obzira što je Alba na tabeli u toj poziciji u kojoj je, ali je mnoge utakmice izgubila u završnici. Imaju kvalitet, znaju da igraju i igraju specifičnu košarku. Isti je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo u prvoj utakmici prošle godine smo odigrali veoma slabo, a ovde mnogo bolje u Beogradu, tako da se nadamo da ćemo reagovati i da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro - to je neophodno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading