LASO PRED PARTIZAN: Težak mesec! Crno-beli su AGRESIVNI!

Autor:

Sport

14.11.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje neizvestan meč u Minhenu.

LASO PRED PARTIZAN: Težak mesec! Crno-beli su AGRESIVNI!

Foto: Starsport

Pablo Laso

Košarkaši Bajerna dočekaće Partizan u osmom kolu Evrolige u sredu od 20.30, a svoja očekivanja pred meč dao je trener giganta iz Bavarske Pablo Laso.

- Znali smo da nas očekuje težak novembar, sa mnogo gostovanja i dva puta pred beogradskim navijačima koji prve dobru atmosferu u areni. Ali za nas je i dalje značajna prednost što imamo poznato okruženje. Ako budemo bolje skakali na oba koša i manje gubili loptu, to bi nam pomoglo.Partizan ima agresivan tim, ali za naš proces je važno da kroz pobede stičemo samopouzdanje - rekao je Laso, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Pablo Laso

 

- Bonga ima problem sa preponama, tako da nije isključeno njegovo učešće. Što se tiče Obsta, koji ima povredu stopala, to je malo teže, ali nadam se da je Izi dobro i da će Andi biti dobro i ove nedelje - završio je Pablo Laso.

Crno-beli susret u Bavarskoj dočekuju sa učinkom od 3-4, dok je ekipa Pabla Lasa u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila dve pobede i pet poraza.

Ovo će biti jako bitna utakmica za izabranike Željka Obradovića jer bi brejkom u Nemačkoj i eventualnom pobedom nad Albom u petak potpuno uhvatili priključak sa vodećim ekipama u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading