SKANDAL U NBA! Optužen drugi pik s Drafta za UBISTVO žene!

Autor:

Sport

21.10.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni incident digao Ameriku na noge.

SKANDAL U NBA! Optužen drugi pik s Drafta za UBISTVO žene!

Foto: Ap photo

Majka Džejmi Džoni Heris, ubijene devojke u blizini Univerziteta Alabama u januaru ove godine, podnela je tužbu protiv trojice muškaraca koji su bili igrači na američkom univerzitetu u vreme.

Ispostavilo se da je jedan od njih izbor broj dva od strane Šarlot Hornetsa na NBA draftu 2023, Brendon Miler, a ostali su Darijus Majls i Majkl Dejvis. Heris je imala 23 godine kada je ubijena početkom godine, tačnije 15. januara.

Obojica košarkaša, Majls i Dejvis optuženi su za teško ubistvo, dok Miler, koji treba da uđe u svoju ruki sezonu sa "stršljenovima", prvobitno nije optužen ni za kakav zločin.

Tokom februara je policijski detektiv izjavio da je oružje za koje policija veruje da je korišćeno tokom incidenta izvađeno iz Milerovog automobila.

Advokat košarkaša tvrdi da njegov klijent nikada nije imao kontakt sa tim pištoljem kao i da nije znao da njegovi saputnici nameravaju da ga upotrebe, pa je otišao toliko daleko da je tvrdio da je pištolj bio sakriven ispod odeće dok je bio u automobilu, sugerišući da on to nije ni znao.

Miler će sada morati da se opravda u vezi ovog slučaja tužilaštvu, kao i da dokaže nevinost u ovom zločinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading