ANTE TOMIĆ DOBIJA PRETNJE SMRĆU! Razlog je podrška Palestini!

Autor:

Sport

20.10.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelci se okomili na Hrvata.

ANTE TOMIĆ DOBIJA PRETNJE SMRĆU! Razlog je podrška Palestini!

Foto: Starsport

Sukob između Izraela i Palestine izazvao je reakcije brojih sportista, a među njima i hrvatskog košarkaša Ante Tomića.

On podržao je palestinski narod objavom na društvenoj mreži "Iks" i zbog toga dobio brojne uvrede u komentarima. Naime, objavio je ilustrativnu fotografiju sa palestinskom decom te uz emotikone slomljenog srca napisao: "Generale, pucaš na decu". Uz to Tomić je podelio link organizacije UNRWA koja se brine za pomoć palestinskim izbeglicama.

Tomić se čak uključio u raspravu s jednim pratiocem u komentarima koji ga je upitao: "Gde su bile objave o tvojim simpatijama pre 12 dana nakon masakra u Izraelu?, na šta je Hrvat odgovorio:

 

 

- Ne trebate se pitati, obe stvari su masakr. Empatija je jednaka - odgovorio je košarkaš Huventuda i priložio jedan poznati citat američkog pisaca Džejmsa Boldvina.

Tomić nakon toga nije više odgovarao na komentare koji su uglavnom bili negativni i dolazili s izraelske strane. A, bilo ih je prilično i mnogi su bili pretećeg karaktera: "Sram te bilo. Izraelska deca su spaljena, žene silovane, starci ubijeni i ti podržavaš naciste?". "Kukavice. Čekaću te na izlasku iz dvorane i siguran sam da ćeš dobiti toplu dobrodošlicu". "Pokidaj prednje ukrštene ligamente što pre", glase samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading