TURCI IMAJU KRATKO PAMĆENJE: SRAMNE uvrede za Dušana Alimpijevića! Evo ŠTA JE DOŽIVEO po povratku u Bursu!

Autor:

Sport

15.10.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako su zaboravili sve uspehe.

TURCI IMAJU KRATKO PAMĆENJE: SRAMNE uvrede za Dušana Alimpijevića! Evo ŠTA JE DOŽIVEO po povratku u Bursu!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Dušan Alimpijević je kao trener Burse pravio neke neverovatne rezultate, igrao je finale Evrokupa sa ovim turskim timom pritom izbacivši pre toga Partizan, a od prosečne ekipe izvlačio je maksimum.

Početkom ove sezone napustio je tim i otišao da vodi Bešiktaš, a navijači, bivši igrači i čelnici kluba mu to očigledno nisu oprostili.

Povratak u Bursu u meču šampionata Turske bio je "pakao" za mladog srpskog stručnjaka.

Naime, navijači su štampali novčanice od sto dolara na kojima se nalazi lik Dušana Alimpijevića i na tribinama raširili ogroman transparent na kom je Alimpijević koji misli o novcu. Pored srpskog trenera na meti ogorčenih navijača našli su se i bivši košarkaš Derek Nidam i Nedim Jukel, bivši generalni menadžer Burse, koji tu funkciju danas obavlja u Bešiktašu.

 

 

Još veći skandal se dogodio nakon meča, kada je na Alimpijevića nasrnuo bivši igrač  Omer Utiku. Malo je nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba. Nakon prozivki turskog košarkaša, Alimpijević je izgubio živce, ali obezbeđenje koje je bilo prisutno na terenu uspelo je da ih razdvoji na vreme.

 

 

Iako je rezultat ostao u drugom planu, Bursa je slavila protiv Bešiktaša nakon produžetka 82:76.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading