BEZ TRUNKE SUJETE: "DIVIO SAM SE Teodosiću i Bjelici, a sada smo u istom timu"!

Autor:

Sport

02.10.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stigla su velika imena i izuzetno sam uzbuđen što ću igrati okružen takvim igračima", kaže Luka Mitrović.

BEZ TRUNKE SUJETE: "DIVIO SAM SE Teodosiću i Bjelici, a sada smo u istom timu"!

Foto: Starsport

Duel Mitrovića i Smailagića

Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, gazi osmu sezonu u crveno-belom dresu.

Čini da tim sa Malog Kalemegdana odavno nije imao jači roster, a toga je svestan i iskusni centar koji je posebno izvodio dvojicu novih saigrača kao velika pojačanja.

Stigla su velika imena i izuzetno sam uzbuđen što ću igrati okružen takvim igračima. Nekima od njih, pre svega Milošu Teodosiću i Nemanji Bjelici, sam se divio gledajući ih kroz reprezentaciju, sada smo na istoj strani. Želja i motivacija su na visokom nivou - rekao je Mitrović i govorio o novom ugovoru:

- Ovo će mi biti osma godina u klubu. Motivacije nikad nije manjkalo, uvek će biti želje i gladi za pobedama i trofejima, jer igrate u svojoj kući, pred svojom porodicom prijateljima. Beograd doživljavam kao svoj grad, iako nisam rođen ovde. To ima čar koju nema igranje za bilo koji drugi klub. Pregovori nisu dugo trajali. Kada smo se usaglasi oko nekih stvari i kada sam video sa kakvim ambicijama Zvezda ulazi u ovo sezonu, kakvi igrači dolaze, nije bilo prevelikog razmišljanja.

Pričao je Luka i o svom nasledniku, koji bi mogao da krene očevim stopama.

- Ima na koga da povuče sportske gene. Nisam mu nikada vršio pritisak. Još je mali, ali ubaci na malom košu kod kuće više nego ja na treningu. Ništa mu nije nametnuto, svidelo mu se. Koliko će da ga drži videćemo. Bitno je da se igra, da je srećan, živ i zdrav - zaključio je Mitrović.

Podsećamo, Zvezda Meridianbet u četvrtak od 19 časova dočekaće Asevel na premijeri u novoj sezoni Evrolige, dok je na startu AdmiralBet ABA lige za vikend bila bolje od Igokee u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading