ČANAK PRED BUDUĆNOST: Pobeda nam je neophdna

Autor:

Sport

03.03.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pretposlednjem kolu ABA lige Partizan će u nedelju od 19 časova dočekati podgoričku Budućnost, u duelu pobednika nedavno odigranih nacionalnih kupova Srbije i Crne Gore.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

- Nastavlja se takmičenje u ABA ligi gde imamo i obavezu i ambiciju da se borimo za najbolji mogući plasman u ovom trenutku. Budućnost je tim koji se tokom lige dugo nalazio na prvom mestu i sigurno imaju ambicije da se bore za titulu. Imaju odlično izbalansiran tim i trenera Džikića koji ih je sjajno uklopio.

- Osvojili su domaći kup i pokazali da polako podižu formu pred plej-of. Njihov kvalitet za nas je motiv više da se borimo za pobedu koja nam je neophodna. Ova pauza je dobro došla da se oporave igrači, ali sad smo se već uželeli utakmica. Verujem da ćemo energetski biti na istom nivou kao što smo bili u polufinalu i finalu Kupa -  istakao je Čanak. 

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Centar Partizana Đorđe Gagić pozvao je navijače da podrže tim.

- Utakmica protiv Budućnosti je ozbiljan test i izazov za nas da damo sve od sebe i pokušamo da savladamo učesnika plej-ofa i tim koji je ušao u samu završnicu Evrokupa. Prošlo je dve nedelje od poslednje utakmice koju smo odigrali i jedva čekamo da istrčimo pred naše navijače, koje ovom prilikom pozivam da nas sutra podrže u što većem broju -  naglasio je Gagić. 

Dva kola pre kraja regionalne lige Partizan ima učinak od 10 pobeda i 10 poraza i nalazi se na petom mestu, dok je Budućnost druga sa skorom 16-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading