MVP DOBIO ULTIMATUM: Evo DO KAD MORA da ODLUČI o REPREZENTACIJI!

Autor:

Sport

24.09.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga težak izbor..

MVP DOBIO ULTIMATUM: Evo DO KAD MORA da ODLUČI o REPREZENTACIJI!

Foto: www.profimedia.rs

Embid i Jokić

Džoel Embid mora da odluči za koju reprezentaciju želi da nastupa. MVP NBA lige ima tri opcije, pošto pored rodnog Kameruna ima i državljanstvo SAD, kao i Francuske.

Francuska košarkaška federacija mu se obratila, očekujući konačni odgovor do 10. oktobra.

Predsednik košarkaškog saveza Francuske izneo je svoje viđenje cele situacije.

- Odluka će se dogoditi veoma brzo. Nadamo se da je tako i mislim da on to zna. Možda ćemo imati odgovor do 10. oktobra. Postavili smo ovaj rok - rekao je  Žan-Pjer Suita, pa nastavio o Embidu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

 

- Nikada nismo saopštili ništa zvanično o Džoelu Embidu. Ponavljamo da želimo da dođe. Još uvek nije sa nama. Radimo na tome, imamo jaku želju. On to zna. Imali smo priliku da razgovaramo sa njim i čekamo odluku. Američki tim je takođe veoma zainteresovan. Kamerun igra kvalifikacije. Za njega je to delikatna situacija - rekao je Suita.

Dakle, više će se znati 10. oktobra.

Koju god reprezentaciju da izabere, nadamo se da ga očekuju direktni dueli sa Nikolom Jokićem koji mu je najveći rival, a čija je Srbija obezbedila pšlasman na Olimpijke igre u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading